Kirkens Sosialtjeneste tilbyr fosterhjem for barn og ungdom med sammensatt problematikk. Tilbudet tilpasses det enkelte barns behov.
Solstrand_Kampanje_Fosterhjeskurs_960x540
Klikk på bildet og se filmen: Vi takker alle fosterhjem.
Vårt fosterhjemstilbud
Kirkens Sosialtjeneste har avtale med Bufdir om å drive fosterhjemtjenester som alternativ til institusjonsplassering, og i forbindelse med utflytting fra institusjon (rekruttering, opplæring og oppfølging av fosterhjem).

Våre forsterkede fosterhjem tar imot barn og ungdommer med sammensatt problematikk. Tilbudet tilpasses det enkelte barns behov. Fosterhjemsarbeidet drives som en del av våre barnevernsinstitusjoner.

Seksjonssjef har det overordnede ansvaret, og legger til rette for samordning og koordinering av fosterhjemsinnsatsen. Hun leder også utviklingsarbeidet, blant annet gjennom erfarings- og kompetanseutveksling mellom virksomhetene.

Takker alle fosterhjem med egen film
Solstrand Barnevernsenter har laget en liten film med takk til de mange fosterhjem som gjør en viktig forskjell i barns liv. Se filmen her.

Ta kontakt!
Vil du vite mer om det å være fosterhjem? Ta gjerne direkte kontakt med våre fosterhjems-avdelinger:
Solstrand Barnevernsenter (Rogaland)
Styve Gard (Hordaland)

I Kirkens Sosialtjeneste sentralt er det seksjonssjef Nora Blaasvær (tlf. 995 53 052) som har ansvaret for organisasjonens fosterhjemsarbeid.