Bokn Bufellesskap er en virksomhet i Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste. Vi driver en barneverninstitusjon med 15 godkjente plasser for barn og unge mellom 13-18 år. Vår tilnærming til miljøarbeidet bygger på kunnskapsbasert metodikk og systematisk arbeid. Differensiering, individuell tilrettelegging og involvering av ungdom er sentralt i vårt arbeid.

Kirkens Sosialtjeneste er en landsomfattende, ideell og diakonal stiftelse med 17 virksomheter. Vi tilbyr tjenester innen barnevern, rus- og avhengighetsbehandling, psykisk helsevern, oppfølgingstilbud til mennesker under- og etter soning eller behandling, samt tilbud for psykisk utviklingshemmede. I Kirkens Sosialtjeneste er vi rundt 500 ansatte og over 100 frivillige medarbeidere. Vårt slagord er: Det finnes alltid muligheter!

Har du lyst til å jobbe i et meningsfullt og lærerikt arbeidsmiljø? Vi søker:

VIKARER

Arbeidsoppgavene vil bestå av daglig omsorg, oppfølging samt endrings- og utviklingsarbeid med barn og unge og deres nettverk. Arbeidet innebærer dokumentasjon, planarbeid og evaluering. Vi jobber medleverturnus, 3-7,4-7, det kan òg være aktuelt med dag/kveldsvakter.

• Personlig egnethet
• Erfaring fra tilsvarende arbeid
• Engasjement og stå på vilje
• Evne til fleksibilitet
• Førerkort klasse B Vi tilbyr
• Lønns og arbeidsforhold etter gjeldende regelverk
• Et godt utviklende arbeidsmiljø
• Veiledning og opplæring

Søkere med 3-årig sosialfaglig utdanning, og sosialfagstudenter vil bli prioritert.

Til stillingene er det krav om politiattest.

Søknadsfrist: snarest

Ta kontakt!
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med Torunn Wannberg Dalaker på tlf. 922 17 528.

Send søknad og cv til t.dalaker@s-ks.no eller Bokn Bufellesskap, pb 4124, 5506 Haugesund