Kirkens Sosialtjeneste er en landsomfattende, ideell og diakonal stiftelse med virksomheter som tilbyr tjenester innen rus- og avhengighetsbehandling, barnevern, psykisk helsevern, oppfølgingstilbud til mennesker under/etter soning eller behandling, og tilbud for psykisk utviklingshemmede. Vi er rundt 550 ansatte og over 120 frivillige medarbeidere. Vårt slagord er: Det finnes alltid muligheter!

Kirkens Sosialtjeneste er en organisasjon i vekst. Vi vil tydeliggjøre vår posisjon som samfunnsaktør og oppretter en ny stilling som;

KOMMUNIKASJONSRÅDGIVER

Vi søker en proaktiv kommunikasjonsrådgiver som har strategiske evner og kan formidle kompliserte saksfelt engasjerende og tilgjengelig. Kommunikasjonsrådgiver rapportere til generalsekretær og vil ha ekstern kommunikasjon og samfunnskontakt som hovedarbeidsfelt.
Hovedoppgavene i stillingen er som rådgiver, medspiller og tilrettelegger for generalsekretær og ledergruppen. Kommunikasjonsrådgiver samhandler også med rådgiver for internkommunikasjon i stiftelsen.

Vår kommunikasjonsrådgiver må ha kjennskap til ideelle organisasjoner, og kunne utvikle en kommunikasjonsstrategi overfor myndigheter, politikere og medier. Vi ønsker søkere som har erfaring med bruk av sosiale medier i kommunikasjonsarbeid, og med politisk lobbyvirksomhet.

Kommunikasjonsrådgiver bør ha relevant høgskoleutdannelse på masternivå og bred kommunikasjonsfaglig og/eller journalistisk kompetanse. Erfaring og nettverk fra medier er en fordel.

Vi ønsker oss en sosial, tydelig og strukturert person med gjennomføringskraft og faglig styrke.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med god pensjonsordning.

For mer informasjon
Kontakt generalsekretær Helmuth M. Liessem, mobil 970 66 127
rådgiver Åge Petter Christiansen, mobil 900 99 800 (Hodejegerne AS).

Søknad sendes elektronisk via: www.hodejegerne.no.