Vi søker miljøterapeuter og ekstravakter til Styve Gard, fortrinnsvis menn, til avd. Voss kommune (2.gangs utlysning)

Kirkens Sosialtjeneste Styve Gard har behov for nye faglig trygge og engasjerte miljøterapeuter til våre avdelinger i Voss kommune. Vi har en økende pågang etter våre tjenester, og skal åpne en ny avdeling til sommeren.

Miljøterapeuter
Vi har behov for 3 nye miljøterapeuter. Arbeidsoppgaver vil være endrings- og utviklingsarbeid med ungdommene og deres nettverk, samt oppfølging og daglig omsorg. Arbeidet er i medleverturnus (4-7 / 3-7). Menn oppfordres til å søke for å få en god balanse på teamene.

Ekstravakter
Behovet for ekstravakter øker ved utvidelsen. Relevant erfaring og personlig egnethet vektlegges.
For å arbeide hos oss må du ha evnen til å jobbe systematisk og være faglig trygg. Ungdommene i målgruppen vår har krevende atferdsuttrykk, og en må kunne romme dette på en trygg og omsorgsfull måte. Arbeid hos oss innebærer ansvar for faglig innhold samt dokumentasjon, planarbeid og evaluering.

Ønskede kvalifikasjoner:
• Krav om 3-årig sosialfaglig høgskoleutdanning. Annen relevant høgskoleutdanning kan vurderes. For ekstravakter kan dette kravet fravikes.
• Relevant videreutdanning innen blant annet barnevern, psykisk helse, miljøterapi eller rus.
• Erfaring med traumesensitiv omsorg, MI og ART
• Engasjement, stå på vilje og evne til fleksibilitet
• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
• Førerkort klasse B

Vi tilbyr:
• Utfordrende og interessante stillinger
• Opplæring og veiledning
• Lønns- og arbeidsvilkår etter Virke - tariff
• Gode pensjons- og forsikringsordninger

Det er krav om politiattest.

Søknad sendes til: post-styvegard@s-ks.no innen 09.04.2017

Kontaktpersoner:
Jan Bjarte Kjelby, virksomhetsleder

Mona Bystøl, avdelingsleder

Vi søker Fosterhjemskonsulent

Styve Gard i Bergen gir behandling, oppfølging og omsorgstiltak til barn og ungdom i alderen 10 - 18 (23) år, som av ulike årsaker trenger vår støtte og hjelp. Våre oppdragsgivere er Bufetat og kommuner. Virksomheten er preget av høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil.

Kirkens Sosialtjeneste, Styve Gard har behov for en fosterhjemskonsulent i 100% fast stilling til vår Fosterhjemsavdeling som er lokalisert i Bergen sentrum.

Som fosterhjemskonsulent hos Styve Gard vil du følge opp og veilede det enkelte fosterhjem og besøkshjem som er tilknyttet. Du vil også være den som koordinerer samarbeidet med de aktuelle instanser rundt det enkelte barn. Samtidig vil du være med i prosessen rundt rekruttering av fosterhjem og besøkshjem, samt være med å holde fosterhjemskurset til Styve Gard. Stillingen medfører også rapportering og rapportskriving.

I denne stillingen må du kunne jobbe målrettet og ha evne til å strukturere din egen arbeidshverdag, samt ta selvstendige beslutninger. Det legges også vekt på gode samarbeidsevner, engasjement, god faglig forståelse og godt humør. Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å skape gode møter. Du er i tillegg fleksibel og løsningsorientert.

Ønskede kvalifikasjoner
• 3-årig helse- og sosialfaglig høgskoleutdanning. Annen relevant høgskoleutdanning kan vurderes.
• Krav om videreutdanning innen familieterapi og systemisk praksis.
• Erfaring med veiledning.
• Erfaring med traumesensitiv omsorg og arbeid med tilknytningsskadde barn.
• ICDP veilederutdanning er ønskelig.
• PRIDE leder utdanning er en fordel.
• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
• Gode datakunnskaper
• Førerkort er påkrevd

• Utfordrende og interessante oppgaver
• Opplæring og veiledning
• Lønns- og arbeidsvilkår etter Virke - tariff
• Gode pensjons- og forsikringsordninger

Det er krav om politiattest.
Tiltredelse 01.06.2017

Søknad med CV sendes til epost: post-styvegard@s-ks.no innen 02. april.

Kontaktpersoner:
Jan Bjarte Kjelby, virksomhetsleder, tlf. 906 28 240